.

.

Defender II - Förvånande hållbart

I Defender II ska du skydda dig och din mur mot fiender som kommer, och det gör du framför allt genom att skjuta pilar på dem som du styr med fingret. Efter varje bana som går får du mer pengar och kristaller som du använder för att uppgradera dina pilar, din mur och annat.
 
 
Defender II är ett roligt spel som varar förvånansvärt länge för att vara så otroligt enformigt. Egentligen gör man bara samma sak bana efter bana, och sedan en boss på var tionde nivå. Fienderna är inte särskilt varierande de heller. I början kommer det nya fiender då och då, men snart är det bara mängden och svårighetsgraden på dessa som kommer att öka för varje nivå. Även bossarna börjar snart återupprepa sig, och komma flera istället för en. Som sagt är det dock något som ändå gör att man spelar flera hundra banor utan att tröttna, och detta är bland annat att spelet flyter på så bra - du har alltid tid att köra bara en liten bana till.
   Jag gillar färgerna i spelet, och utseenden på de få fiender som ändå finns. Det finns mycket man kan uppgradera, vilket gör att man hela tiden kan skapa sina egna mål, så att spelet får lite större mening trots att det saknar story. Förutom att spela själv kan man också spela mot andra, vilket man tjänar än mer kristaller av.
   Då spelet är mycket långt är det oundvikligt att fastna någonstans förr eller senare, så trots att det flyter på snabbt och bra är det heller inte för lätt.
 
 
Betyg 8/10
+ Fint, flyter på snabbt, mycket att uppgradera, lätt att få pengar
- Mycket enformigt
 
Enhet spelet testades på: Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Samsung Galaxy Note
Utvecklare: Droidhen Games
Pris: Gratis
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: