.

.

Flying (crazy) Hamster

 
 
Flying Hamster är ett nedladdningsbart spel som finns på PSN Store och till iPhone. Handlingen är enkel: Någon har stulit den flygande hamsterns flickvän och nu är han arg. Ditt uppdrag är att navigera hamstern medan han flyger framåt över hela världen i en rasande fart, och du ska se till att han spottar diverse olika föremål på allt och alla som kommer i hans väg.
 
Spelet är simpelt, du gör samma sak i stort sett hela tiden när du tar dig förbi banor och bossar, men det är riktigt roligt och inget jag tröttnar på alltför snabbt. Grafiken är både söt, färgglad och varierande. Med en bakgrund berikad av katter som kräks och petar i bajs, fulla kalkoner och annat galet får det mig att tänka lite på Castle Crashers.
   Som resespel i bilen eller på tåget kan det här spelet vara det perfekta (åtminstone så länge du inte har laddat ner det till PS3, det kanske blir lite otympligt) då det går fort att spela en eller ett par gånger på kort tid, det är verkligen ett spel som flyter på snabbt och bra. Annars kan det vara något att roa sig med ett par kvällar, och det är svårt att inte tycka om ifall man gillar hamstrar - och vem gillar inte hamstrar?
 
Hönorna ger ifrån sig ägg som exploderar
 
Tillagade bläckfiskar fungerar utmärkt att spotta på folk
 
 
Betyg 8/10
+ Många roliga vapen och fiender
- Blir oundvikligen enformigt efter ett tag
 
Enhet spelet testades på: Playstation Vita
Utvecklare: The Game Atelier
Pris: PSN store 25 kr,  iPhone 28 kr. Gratisversioner/demon finns.
Finns på PSN store
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: