.

.

Garfield's Trivia Party - Dåligt utfört

 
Garfield's Trivia Party borde vara rolig variation till alla andra tävlingsspel i mobilen/surfplattan, som quizkampen, songpop, ruzzle och så vidare, men tyvärr fungerar det inte som det ska. Det blir en dåligt utförd bra idé.
 
I det här spelet ska du inom en minut gissa rätt mellan fyra olika alternativ vad som ska stå i en pratbubbla som hör till en serie med Gustaf. Ådi har nämligen spillt kaffe över tidningen och det går inte längre att se vad där står! Ibland är svaren lite uppenbara dock, eftersom en del av alternativen helt enkelt inte skulle ha fått plats i pratbubblan...
   Idén är väldigt bra, och spelet skulle ha varit roligt om det fungerat flytande. Det är alltid trevligt att träffa bekanta karaktärer när man spelar. Tyvärr är dock Garfield's Trivia Party fyllt av buggar (går inte att spela trots att det är ens tur, hakar upp sig m.m.) och allmänt osmidigt (går inte att ta bort påbörjade spel m.m.). Serierna i Garfield's Trivia Party finns i olika kategorier och före varje spelfråga ska man spinna ett hjul för att se vilken kategori man får, vilket gör att det hela flyter på lite långsamt och sömnigt.
   Potentialen finns där och med en uppdatering kan spelet bli riktigt bra. I nuläget rekommenderar jag att du spelar solo för att undvika de flesta problem och buggar. Det blir lite rolig underhållning om du gillar Gustafserierna!
 
Ådi har spillt kaffe just över den bästa delen i dagstidningen
 
Betyg 4/10
Rolig idé 
Mycket buggar, segt, osmidigt
 
Enhet spelet testades på: Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Utvecklare: Lamplighter Ventures LLC
Pris: gratis (Android/iPhone), mikrotransaktioner

Kommentarer


Kommentera inlägget här: