.

.

The Lone Ranger

The Lone Ranger. Ja var ska man börja? I denna nya smått tokiga film av Disney ger de oss sin egen version av den gamla amerikanska kulturikonen Lone Ranger. Resultat blir en lyckad kombination av action och humor av samma typ som den i Pirates of the Caribbean.

Året är 1933 och en liten pojke på ett tivoli får syn på en indian i en monter för en uställning om Amerikansk historia. Nu visar det sig att indianen lever och är den legendariska indianen Tonto. Tonto lägger märke till att pojken är klädd som hans gamla vän Lone Ranger, vilket inspirerar honom att berätta för pojken om de händelser som han och juristen John Reid fick kämpa mot under deras tid som kompanjoner. Och även hur John gick från att vara en lagens man till att bli en laglös sådan – med rättvisan som sin vägvisare istället. Historien som Tonto berättar är spännande och fylld med humor, speciellt då den maskerade rangern och hans indianvän inte alltid kan hålla sams vilket skapar många komiska situationer.

Bilden är hämtad ifrån Disney här

Är du ute efter en allvarlig westernrulle lär du bli besviken, likaså om du var missnöjd med de senare delarna i Pirates of the Caribbean då denna spinner vidare på samma koncept. Om du däremot gillar action med mycket explosioner, ökenmiljöer och lite smått tokig humor så är detta en film som kommer roa dig i närmare exakt 149 minuter.

Betyg 8/10

Kommentarer

 • Amanda [SPONTAN] säger:

  Åh vad jag vill se den filmen!

  Svar: Det borde du i så fall, skönt att njuta och se film på bio ibland dessutom :)
  gamercouple.blogg.se

  2013-07-07 | 19:35:25
  Bloggadress: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här: