.

.

Muffin Knight

Muffin Knight är ett fartfyllt och väldigt kort spel där du samlar muffins och undviker att bli skadad av fiender för att avancera till nästa nivå. Tempot är högt eftersom banorna är små (vissa av dem är rent av så små att skärmen inte behöver scrolla åt något håll) och varje gång du tar en muffins så skiftar du karaktär. Det finns gott om karaktärer - inte mindre än 18 stycken - och alla har de sina egna speciella attacker, vilket gör att man snabbt får sina favoriter.
  De nio banorna som finns tillgängliga just nu har alla olika teman, men skiljer sig ändå inte mycket från varandra utan vissa av dem är rent av nästan identiska - utom just temat då. Den största skillnaden ligger egentligen i att sista banan har en boss.
  Muffin Knight är väldigt tomt på innehåll, men ska du bara ha något att spela under en längre resa eller liknande så är det ett alldeles utmärkt val. Till de positiva sidorna hör dessutom att kontrollen är bra i all sin enkelhet (gå åt vänster, höger, hoppa och attack), grafiken är fin och variationen bland karaktärerna är strålande.
 
Du startar med fyra karaktärer tillgängliga, men har snart låst upp allihop. 
 
Kanske blir din favorit magikern?
 
Eller kanske rentav zombien som spyr ut godis över sina motståndare?
 
Betyg 6/10
Fin grafik och variationen på karaktärerna.
Väldigt lite innehåll, tråkig bandesign.
 
Enhet spelet testades på: Samsung Galaxy Note
Utvecklare: Angry Mob Games
Pris: 7 kr (Android), 7 kr (iPhone)
Ladda ner till Android här
Ladda ner till iPhone här
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: